diumenge, 25 de març del 2007

Visites 1: xocolata suïssa per començar el dia!

Aquest cap de setmana ha vingut a visitar-nos l'Anne-Lise, una amiga suïssa que porta unes setmanes voltant per Tailàndia.

Ens hem trobat a a primera hora a l'estació de tren de Bangkok i, d'allí, cotxe i carretera cap a la Província de Chantaburi (sud-est de Tailàndia), on hi ha la catedral més gran de tot el país; molt maca, però sincerament, l'església del carrer Escorial és més gran!

Hem passat el matí passejant per Chantaburi ciutat, famosa també pel seu mercat de gemmes (no, David, la tuya no). Hem dinat en una paradeta de carrer: 3 sopes de noodles (fideus de farina d'arròs) amb pollastre i tres gots de suc de llima, al magnífc preu de 90 baht, és a dir, 2 eurillos (pels tres, eh!). Un cop amb l'estómac ple, hem decidit anar fins a Trat, l'última província de Tailàndia abans d'entrar a Cambodja. I ja posats a fer quilòmetres, ens ha fet gràcia arribar-nos a la frontera; és clar que no l'hem creuat, però sí que hi havia un mercat on hem fet la cerveseta tot gaudint de la posta de sol.

De tornada, ens hem aturat a Trat ciutat a comprar un parell d'ampolletes del seu famós "Oli Groc" (una poció de llarga tradició que, segons diuen, ho cura tot) i ho hem aprofitat per sopar al mercat nocturn. Mmmmmmmm, que bo!, unes gambetes arrebossades per llepar-se'n els dits, un arròs fregit "de la muerte" i unes cervesetes ben fresques. El preu?, jejeje, 5 eurillos (penseu que les cerveses són cares).

Acte seguit, després de discutir si ens quedàvem allà a fer nit o no, hem decidit tornar cap a Pattaya (3,5 hores de cotxe). Així doncs, a quarts d’una de la matinada ja érem a casa.

No és d'estranyar, després d'un dia tan llarg i de tanta carretera, que diumenge hagi estat bàsicament un dia de platja i de passejar tranquil·lament per la ciutat.